Morganīts

Morganīts nodrošina īpašniekam pozitīvas enerģijas pieplūdumu, vienlaikus “izsūknējot” uzkrāto negatīvo enerģiju. Padara prātu skaidrāku un domas precīzākas, atbrīvot no noguruma un pasargā ģimeni no iekšējām problēmām un nesaskaņām.

 

Morganīts tiek uzskatīts par universālu akmeni: to var nēsāt visas zodiaka zīmes bez negatīvas ietekmes. Tomēr akmenim ir arī daži favorīti:
• drūmie Skorpioni ik pa laikam cieš no depresijas, un morganīts viņus paglābs no melanholiskām domām.
• jūtīgam Vēzim akmens kļūs par attiecību un mīlestības sargātāju.
• neaizsargātām Zivīm minerāls palīdzēs nodibināt attiecības.

Iepriekš minētajām horoskopa zīmēm visvairāk nepieciešama morganīta aizsardzība. Uz citu elementu pārstāvjiem akmens nedarbojas tik efektīvi, bet vienalgs ir pozitīva iedarbība.

Cilvēkiem, kas dzimuši uguns stihijas ietekmē, morganīts kļūs par sava veida amuletu. Akmens pasargās Lauvas un Strēlniekus no ļaunas acs, nervu sabrukuma un slimībām.

Gaisa zīmēm jāpievērš īpaša uzmanība. Ūdensvīram akmens nesīs papildu veiksmi un paglābs no visdažādākajām nepatikšanām, savukārt Dvīņiem tas palīdzēs atklāt apslēptos talantus. Svari daudz laika pavada garīgās satricinājumos, tāpēc viņiem ir nepieciešams morganīts, lai rastu mieru.

Zemes zīmes ir dedzīgi darbaholiķi. Viņiem morganīts kļūs par īstu palīgu: tas palīdzēs pacelties pa karjeras kāpnēm un nepazaudēt ģimeni. Jaunaām un Mežāzim morganīta ietekmē kļūs mierīgāki, un Vērsim akmens dos pārliecību, kuras viņam tik ļoti pietrūkst kritiskās situācijās.


Iepazīsties ar kristālu maģiju

Skatītu visu