Hematīts

Hematīts  – prāta akmens, palīdz attīstībā. Mijiedarbojoties ar minerālu, piepildina ar miera, spēka un pārliecības enerģiju. Tas palīdz izprast sevi, atklāt savu potenciālu caur zināšanām, apziņu, garīguma līmeni. Tas palīdz sabalansēt emocijas un enerģijas starp ķermeni, garu un prātu. Hematīts  remdē dusmas, uzlabo attiecības un palielina intuīciju.

No seniem laikiem hematīta akmeni galvenokārt izvēlējās vīrieši. Minerāls palīdzēja viņiem nezaudēt drosmi un  varonību kauju laikā, dziedēt kaujā iegūtās brūces un slimības. Citiem vārdiem sakot, tas bija sava veida īsta karavīra talismans.

Hematīta rotas ir ideāli piemērotas vīriešiem. Hematīts palīdz viņiem darbā, ģimenē un attiecībās ar citiem cilvēkiem. Tiek uzskatīts, ka tas vairo gribasspēku, piesaista veiksmi un panākumus. Akmens enerģija palīdz nostiprināt "iekšējo kodolu", kurā ir visas vīrieša rakstura iezīmes.

Tomēr hematīts ir akmens ar spēcīgu raksturu, kas var vienkārši salauzt cilvēku ar vāju raksturu. Šī iemesla dēļ to var valkāt tikai spēcīgi un pašpārliecināti cilvēki.
Kā arī neiesaka hematīta rotaslietas zēniem, kas jaunāki par 14 gadiem, jo ​​šajā periodā viņi vēl nav nostiprinājuši savu raksturu. Bet vecākiem zēniem talismans būs piemērots - tas palīdzēs iegūt rakstura spēku un stiprināt gribasspēku.

Sievietēm labāk valkāt mazus priekšmetus ar hematītu, piemēram, gredzenu vai kulonu. Tāti aksesuāri piešķirs drosmi un apņēmību, bet raksturu īpaši nemainīs.


Iepazīsties ar kristālu maģiju

Skatītu visu